dijous, 7 d’abril del 2011

PORTGAS D. ACE - Gina Faura

Fanart de Portgas D. Ace, personatge de One Piece

Per a la realització d'aquest treball de recreació fotogràfica d'un superheroi he triat a Portgas D. Ace, un personatge força carismàtic i estimat del manga One Piece. La llarguíssima i vigent saga 

One Piece té orígen en un manga publicat semanalment a la revista de manga japonesa Weekly Shonen Jump, la més famosa i venguda del món. One Piece va ser la 1a obra serialitzada d’ Eiichiro Oda (ja fa més de 10 anys) i la de més èxit a la Weekly Shonen Jump desde Dragon Ball i Dragon Ball Z.  

Portgas D. Ace és un pirata de la tripulació més temuda (fins que es dissol) de la sèrie: la tripulació d’en Shirohige (barbablanca). És el germà gran per jurament (no per cosanguinitat) del protagonista de la sèrie: Monkey D. Luffy.

Model fotogràfic: Santi Simarro
 Per a la realització de la fotografia es va crear tot un seguit d'atretzo que, posteriorment, es va col·locar adequadament al model fotogràfic. La fotografia es va dur a terme en un plató, on es van poder triar les llums més adients per a la presa fotogràfica.

Resultat final
 La manipulació fotogràfica es va dur a terme mitjançant Photoshop del paquet CS4 d'Adobe. La realització d'aquest treball em va ser molt útil per aprendre a emprar Photoshop, donat que no en sabia massa. Tot i que té alguns punts que no m'acaben de convèncer, trobo que és un resultat més o menys satisfactori per ser el primer treball que faig d'aquesta naturalesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada