dimarts, 12 d’abril de 2011

FLASH

Aquest projecte de superheroi consistèix agafar una imatge base i fer una fotografia amb la posició del persontage per els rètocs fotogràfics adequats que és el objectiu d'aquesta activitat.

                                     Aquesta és la imatge escollida de Flash per fer la imatge superoi.

                                                Imatge capturada per fer retòc fotogràfic.                                        
                                                     El resultat final del projecte superheroi

El primer he mascarat el personatge per donar un una tonolitat bàsica, he respectat la majoria de les zones d’ombresi el vermell base. Per aconseguir la llum he tingut que pintat a sobre per que tingues més impacte visual. Per donarh-hi encara més impacte he donat efectes similiars que la imtge original. Els rètocs finals ha sigut incloure el logotip, cinturó, les marques del braç i les orelles del flash.
Una imtge la he agafat de fons he fet els rètocs adequats per que el resutlat final tingues més de còmic perquè tingues coherència amb el personatge.Amb la combinació de equilibri de color he realitzat aquesta tonalitat, he rebaixat un 20% de la opacitat, i per últim la tipografia "The Flash" fer tapon clonar  de la imatge original i fent alguns rètocs per que quedi compacte amb la imatge. Així he obtingut la imatge final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada